Skontaktuj się z nami

telefon

Odwiedż nas na Facebook

facebook ikonka 2

Sprężarka śrubowa bezolejowa typ DUPLEXX produkcji ALMiG Kompressoren GmbH otrzymała wyróżnienie w konkursie Produkt Roku 2011 czasopisma Inżynieria & Utrzymanie Ruchu Zakładów Przemysłowych. Ceremonia rozdania nagród odbyła się 22 marca 2012 r. w Warszawie w trakcie targów AUTOMATICON.

Do konkursu Produkt Roku 2011 zorganizowanego przez czasopismo Inżynieria & Utrzymanie Ruchu Zakładów Przemysłowych zgłoszonych zostało niemal 100 produktów, które ocenione zostały w 11 kategoriach. Jury pod uwagę brało następujące kryteria: innowacyjność, przydatność w praktyce, łatwość w użyciu oraz potencjalne zyski ekonomiczne i pozaekonomiczne związane z zastosowaniem produktu.

Paweł Zysk, Prezes firmy ALMiG Kompressoren Polska S.A. odbiera dyplom Produkt Roku 2011 z rąk Michaela Majchrzaka, Prezesa wydawnictwa Trade Media International Holdings Sp. z o.o.

Sprężarka śrubowa bezolejowa ALMiG DUPLEXX została doceniona w kategorii „Urządzenia Mechaniczne i Elektryczne”. Wyróżnienie zawdzięcza swojej innowacyjnej budowie polegającej na zastosowaniu dwóch silników elektrycznych chłodzonych olejem i wyeliminowaniu przekładni. Takie rozwiązanie skutkuje aż 99,9-proc. sprawnością przeniesienia napędu. Sprężarka ALMiG DUPLEXX jest naprawdę efektywną konstrukcją, dzięki bezpośredniemu napędowi pierwszego i drugiego stopnia sprężania przez odrębne silniki elektryczne.

Więcej informacji na temat sprężarki śrubowej bezolejowej ALMiG DUPLEXX można znaleźć na stronie http://www.almig.pl/sprezarki-srubowe-bezolejowe/duplexx.html

Kliknij, aby zobaczyć dyplom Produkt Roku 2011 dla ALMiG Kompressoren Polska.

Sprężarka śrubowa bezolejowa typ DUPLEXX firmy ALMiG Kompressoren GmbH